Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

Garantie

VanLonden maakt kwaliteitsproducten van steigerhout die bij normaal gebruik jarenlang meegaan. Onze meubelen worden zorgvuldig vervaardigd. Ze worden volledig geschuurd (met behoud van het robuuste karakter) en uitgebreid gecontroleerd voordat ze onze werkplaats verlaten. Zo krijg jij de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wij leveren al jaren naar grote tevredenheid van onze klanten. En daarmee zijn we uitgegroeid tot de nationale specialist in (maatwerk) steigerhouten meubelen. Maar ook over de grens weet men VanLonden te vinden. Ben je echter niet tevreden of is er een probleem? Neem dan contact met ons op. Een tevreden klant is ons veel waard, dus zoeken we graag samen naar een oplossing.

Hieronder vind je onze garantiebepalingen:

1. Artikel beschadigd ontvangen
Is het artikel beschadigd ontvangen of binnen 14 dagen defect, neem dan binnen de zichttermijn (14 dagen) contact met ons op. Wij bieden in samenspraak een passende oplossing.

2. Garantieperiode
VanLonden hanteert een garantieperiode van 1 jaar. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je klacht gegrond zijn (zie punt 3).

3. Gegronde klacht
Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:
* onredelijk gebruik
* gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
* onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden
* het werken van hout (zie punt 4)
* kromtrekken van hout

4. Geen garantie op het werken van het hout
Hout heeft als eigenschap dat het kan gaan werken. Dat is iets wat zelfs VanLonden niet kan voorkomen. In de winter zal het hout, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken of kromtrekken van het hout.

5. Een klacht of reparatie melden
Wil je een klacht of reparatie melden, dan kun je ons bellen, mailen of schrijven. Wij bekijken de klacht en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen.

* E-mail adres: info@vanlonden.com (graag onder vermelding van uw factuurnummer).
* Telefoonnummer: 06-16962053 (Dennis van Londen)
* Postadres:

VanLonden
Dukaatstraat 5
4903 RN Oosterhout

Na ontvangst sturen wij z.s.m. een passend antwoord.

6. Reparatieduur
Wij streven ernaar iedere reparatie binnen twee weken op te lossen. Zodra je product gerepareerd is, nemen we contact met je op.