Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

Welkom in onze showroom

Kennismaken met de vele mogelijkheden van steigerhout? Stap dan eens binnen bij onze showroom in Oosterhout (Noord Brabant). Steigerhouten kinderbeddenopbergkastenbureaus en nachtkastjes worden vergezeld door vogelhuisjesfotolijstjesen andere accessoires van steigerhout. Ook zie je hier dat steigerhout geweldig combineert met staal, zink en andere materiaalsoorten.

Steigerhouten meubelen zijn geschikt voor binnen en buiten. En het mooie is, ze passen bij ieder interieur. Je kunt steigerhouten meubelen namelijk geheel naar wens laten ontwerpen. Gecombineerd met andere materialen en nabewerkt met een bepaalde kleur of beits, die keuze is aan jou.

In onze showroom doe je veel inspiratie op. Bovendien hebben we een grote leestafel waar je onder het genot van een kop koffie door het inspiratieboek bladert. Wil je graag hulp bij je keuze, dan zijn wij er voor je. Onze medewerkers beantwoorden al je vragen. En wie nieuwsgierig is hoe onze vakmensen de meubels maken, laten we graag de naastgelegen werkplaats zien.

Kom gerust eens langs voor inspiratie en advies op maat. Wel is het verstandig om van te voren even contact op te nemen. Wij zijn namelijk regelmatig bezig met projecten op locatie.