Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

Welkom in onze showroom

VanLonden.com heeft een grote productiehal (meer dan 900m2) waar we met 15 man werken. We zijn echt de producent van de steigerhouten meubelen dus u zit aan de bron . Wij hebben helaas geen grote winkel of showroom. We besparen daarmee maandelijkse hypotheek en dure verkoopmedewerkers, daardoor kunnen we u scherpe prijzen en KNAL-kortingen aanbieden.

Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij VanLonden.com. We zijn altijd bezig met de productie van de meubelen, deze kunt u komen bekijken en voelen. Van Steigerhouten kinderbeddenopbergkastenbureaus en nachtkastjes tot vogelhuisjesfotolijstjes en andere accessoires van steigerhout. U krijgt daardoor een goed idee hoe uw meubel er uit komt te zien. Uiteraard kunnen wij dan gelijk uw vragen beantwoorden en een offerte voor u maken.

Steigerhouten meubelen zijn geschikt voor binnen en buiten. En het mooie is, ze passen bij ieder interieur. Je kunt steigerhouten meubelen namelijk geheel naar wens laten ontwerpen. Gecombineerd met andere materialen en nabewerkt met een bepaalde kleur of beits, die keuze is aan jou.

Kom gerust eens langs voor inspiratie en advies op maat. Wel is het verstandig om van te voren even contact op te nemen. Wij zijn namelijk regelmatig bezig met projecten op locatie.