Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

VanLonden

VanLonden is een kwaliteitsmerk voor steigerhouten meubelen. In een ruime loods iets buiten Breda werken Dennis van Londen en zijn mannen aan eigen ontwerpen en maatwerk meubelen. Ambachtelijke geluiden, de geur van versgezaagd hout. Alles verraadt dat hier vakmensen aan het werk zijn. Stapels lange grijze steigerplanken liggen klaar voor een tweede leven. Als eerlijke, duurzame en robuuste meubels voor binnen en buitenshuis. VanLonden maakt onder andere tuinbanken en tafels, maar ook eettafelsstoelenbeddenbarkrukken en bureaus. In alle maten en vormen, want dat bepalen de klanten zelf.

Lees meer over VanLonden

Slapen

Slapen in een VanLonden steigerhouten bed maakt dromen nog fijner. Onze bedden en hoogslapers worden gemaakt van gebruikt steigerhout. Het steigerhout geeft de bedden een mooie stoere uitstraling. De bedden kunnen volledig op maat gemaakt worden. Heb je liever een andere kleur dan zorgen wij daar voor. Bij elk VanLonden bed past ook een nachtkastjekledingkast of bureau in de gewenste stijl. Bekijk ook onze steigerhouten kinderbedden!

Steigerhouten bedden van VanLonden

 

Zitten

Op een zonnige dag samen genieten in de tuin. Met steigerhouten tuinmeubels van VanLonden is je tuin meteen sfeervol ingericht. We hebben een uitgebreide keuze uit loungebankenhoekbankenstoelen en krukjes. Of heb je liever een steigerhouten ligbed? Steigerhouten meubelen zijn duurzaam en geven een aangeklede uitstraling aan je tuin. Bijpassende kussens nodig? Ook die hebben we.

Steigerhouten stoelen, banken en loungesets van VanLonden

 

Opruimen

Een opgeruimd huis begint bij VanLonden.com. Opbergmeubelen van steigerhout zijn niet alleen erg praktisch, ze staan ook nog eens heel stoer. En het duurzame hout is zeer robuust. VanLonden levert uiteenlopende opbergmogelijkheden: boekenkastendichte kastenkeukenkastjeskledingkastennachtkastjes en
wand- of ladekasten. Wil je de kast liever in een nabewerking, zoals grey of white wash? Dat regelen we graag voor je.

Steigerhouten kasten van VanLonden

 

Eten

Met een VanLonden steigerhouten tafel wordt iedere maaltijd een feest. Zowel binnenshuis als in de tuin, want de steigerhouten tafels kunnen ook prima buiten gebruik worden. Wij leveren o.a. eettafelssalontafelssidetables en bartafels. En wil je een bijpassende stoel, kies dan uit ons ruime assortiment of kies voor een stoel op maat.

Zowel onze stoelen als tafels zijn in meerdere afwerkingen mogelijk. Dat is nu het mooie van steigerhout, je kunt eindeloos varieren. Advies nodig? Onze experts helpen je graag.

Steigerhouten tafels van VanLonden