Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

Steigerhouten bed met bureau

Als je op zoek bent naar een steigerhouten bed met bureau voor de kinder- of tienerkamer is een hoogslaper erg praktisch. Door het combineren van een hoogslaper met een bureau bespaar je ruimte in de slaapkamer. Ook een halfhoogslaper is geschikt in combinatie met een bureau. Het is dan niet mogelijk om een bureau onder het bed te monteren maar er kan wel een studeerplek aan vast worden gemaakt. Bovendien kun je ook kiezen voor een uitschuifbaar bureaublad. VanLonden.com heeft een ruim keuze in steigerhouten bedden met een bureau. Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek onder andere het bed:

  • Quinn: met bijpassende trap, instapje en bureau
  • Jelmar: met bureau
  • Maurice: met boekenkast en studeerplek
  • Noah: bed met verstelbaar bureaublad
  • Mike: hoogslaper met bureau en trap

Heb je een speciale wens? Dan kunnen we je steigerhouten bed met een bureau ook helemaal op maat voor je maken.

Drie functies in één

Zoek je een steigerhouten bed met meerdere functies? Dan is het bed Maurice helemaal wat je zoekt. Deze hoogslaper is gecombineerd met een bureau en planken. Op de planken kan je kind alle studieboeken en andere schoolspullen kwijt. Ook dit is een steigerhouten met met bureau die naar eigen wens te bestellen is. Standaard wordt het steigerhout helemaal glad geschuurd geleverd, dus zonder afwerking. Je hebt de keuze uit de volgende afwerkingen: transparante beits, wit, white wash, grey wash en black wash. Daarnaast bepaal je ook zelf waar de trap komt en heb je de mogelijkheid om er een matras bij te bestellen. De binnenmaat van dit bed is 90x200cm.

Nog meer ruimtebespaarders

Als je kiest voor hoogslaper waarbij de trap aan het hoofd- of voeteneinde is verwerkt, bespaar je nog meer ruimte in de slaapkamer. Je kind slaapt op een hoogte van 2 meter zodat er onder het bed voldoende ruimte is om te werken aan het het bureau.

In onze webshop vind je altijd scherpe aanbiedingen. Houd onze Facebookpagina of website goed in de gaten want wie weet is je favoriete steigerhouten bed met bureau straks voor een aantrekkelijke prijs van jou. Wat zal je kind dan fijn kunnen schrijven en huiswerk maken.

Wat is het voordeel van steigerhout?

Steigerhout heeft een aantal pluspunten. Zo is ons steigerhout van Douglas hout. De planken die wij gebruiken zijn zorgvuldig geselecteerd en alleen van de allerbeste kwaliteit. Dus je hebt gegarandeerd een stevig bed. Ook past steigerhout in ieder interieur. Het hout heeft een stoere en robuuste uitstraling en verveelt nooit. Als je de slaapkamer eens wilt veranderen of opknappen, past het bed met bureau er steeds weer bij.

Dé specialist in steigerhouten bedden

Je bent bij ons aan het juiste adres voor steigerhouten kinderbedden. In onze werkplaats werken onze vakmannen ieder dag aan maatwerk bedden. Als je kind een bureau nodig heeft en de slaapkamer niet zo groot is, kun je kiezen voor een bed met bureau. Zo breng je slapen en studeren samen in één meubel. Naast (half)hoogslapers maken wij ook andere steigerhouten meubels om een slaapkamer helemaal mee af te maken. Wat dacht je van nachtkastjes en kledingkasten? Ook een- en tweepersoonsbedden kunt je bij ons online bestellen. Je bestelt de meubels van jouw keuze eenvoudig en overzichtelijk bij ons via de webshop. Heb je speciale wensen? Vertel ons je idee en onze adviseur tekent het voor je uit. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-16962053 of een e-mail te sturen naar dennis@vanlonden.com. Onze bedden worden door heel Nederland bezorgd met een levertijd van maximaal 6 weken maar zelf ophalen mag natuurlijk ook.