Kasten

Extra opbergmogelijkheden toevoegen aan je woning, doe je met een steigerhout kast van VanLonden. Van grote wandkasten tot moderne kledingkasten, VanLonden heeft een breed assortiment aan moderne opbergmeubelen. Op zoek naar een eigentijds dressoir of een praktische tv-kast? We hebben het allemaal. En wat we niet op voorraad hebben, maken we voor je. Geheel volgens jouw smaak en wens.
Bekijk ook eens ons aanbod aan steigerhouten bedden, die combineren prima met onze steigerhouten nachtkastjes en kledingkasten.
Let op: steigerhout is een prachtig robuust natuurproduct. VanLonden.com maakt gebruik van teruggedroogd hout, waardoor werken en krimpen tot een minimum wordt beperkt. Toch zullen ook deze planken altijd blijven werken. Dat is nooit helemaal te voorkomen bij een natuurproduct als hout.
Voor kastdeuren betekent dit dat ze onder of boven kunnen gaan openstaan. Maar juist dat onvolmaakte, dat rauwe is wat steigerhout zo uniek maakt. Wil je meer weten over steigerhout? Kijk dan hier, of neem contact met ons op.

Resultaat 1–24 van de 93 resultaten wordt getoond