Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

Richt je kinderkamer in met steigerhouten kindermeubels

Hoe mooi is een complete kinderkamer van steigerhout? Met deze veelzijdige houtsoort kun je van alles maken, van een knus huisjesbed tot een handig bureau en een stoere kledingkast. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om een volledige kinderkamer te vullen met steigerhouten kindermeubels. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bed, een kledingkast of een bureau? Ontdek de steigerhouten kindermeubels die wij in ons assortiment hebben. 

Waarom kiezen voor steigerhouten kindermeubels?

  • Steigerhout is weerbaar en kan tegen een stootje. Handig als je kids hebt die graag veel spelen.
  • Het heeft een stoere en natuurlijke uitstraling.
  • Je kunt je kindermeubels op verschillende manieren laten afwerken, bijvoorbeeld met een mooie beits.
  • Je richt met gemak een stoere kinderkamer met steigerhout in.
  • Het is een duurzame houtsoort die lang meegaat, vooral binnen.

Ruimte besparen met steigerhouten kindermeubels

Steigerhout is een veelzijdige houtsoort. Dat betekent dat je er van alles van kunt maken. De meubelen die je op onze website terugvindt, hebben dan ook stuk voor stuk iets eigenzinnigs en unieks. Dat maakt kindermeubelen shoppen extra leuk. Kies bijvoorbeeld voor een mooie hoogslaper of een huisjesbed als je op zoek bent naar een kinderbed. Dat nodigt uit om lekker in te slapen, maar biedt ook ruimte om de mooiste avonturen te beleven. Omdat een hoogslaper van de grond af staat, heb je daaronder veel ruimte. Daar kan je kind lekker spelen, of kun je een kast of andere opbergruimte in laten bouwen. Is je kind wat ouder? Dan is een hoogslaper in combinatie met een bureau een goed idee. Daaraan kan je kind rustig huiswerk maken of achter de laptop zitten. Handig wanneer je een kleinere kinderkamer hebt in te richten. 

Alle meubelen voor een complete kinderkamer van steigerhout

Van steigerhout kun je niet alleen mooie kinderbedden maken, maar ook kinderbureaus en handige kledingkasten waar je van alles in kwijt kunt. Door verschillende meubelen van steigerhout in je kinderkamer te zetten, schep je een zekere eenheid in de inrichting, wat zorgt voor een mooie uitstraling. Combineer een bureau met een kast om ruimte te besparen of om extra ruimte te scheppen om spulletjes, kleding of speelgoed in op te bergen. Ook voor de volwassen slaapkamer hebben we mooie meubelen van steigerhout in huis, zoals stijlvolle kasten en steigerhouten bedden

Unieke steigerhouten kindermeubels?

Bij VanLonden kun je niet alleen handgemaakte steigerhouten kindermeubelen kopen. Heb je een uniek idee, of zijn de afmetingen die je zoekt niet in onze winkel beschikbaar? Neem gerust even contact met ons op. We kunnen jouw steigerhouten kindermeubelen namelijk ook op maat maken. Daar hoef je gelukkig geen geoefend meubeldesigner voor te zijn. Overleg je idee met ons, en wij maken een ontwerp voor je. Het design, de afwerking en afmetingen kies je zelf. Zo kun je je complete kinderkamer met steigerhout uitrusten en zorg je dat de kindermeubelen precies passen bij jouw smaak en wensen.