Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

Heb je het gevoel dat je iets mist in je inrichting, of heb je veel ruimte die je op een stijlvolle manier wilt invullen? Met een steigerhouten side table kun je elke ruimte opleuken en een nuttige inrichting geven. Ook kan een side table buiten in de tuin handig zijn en extra ruimte bieden om van het buitenleven te genieten.

Heb je het gevoel dat je iets mist in je inrichting, of heb je veel ruimte die je op een stijlvolle manier wilt invullen? Met een steigerhouten side table kun je elke ruimte opleuken en een nuttige inrichting geven. Ook kan een side table buiten in de tuin handig zijn en extra ruimte bieden om van het buitenleven te genieten.

Toont alle 21 resultaten

Een stijlvolle side table in huis? Kies voor steigerhout

Steigerhout is de ideale materiaalsoort om tuinmeubelen van te laten maken. Ook een side table voor in huis kan gemakkelijk van steigerhout worden gemaakt. Dat komt omdat steigerhout een sterke en weerbare materiaalsoort is. Deze eigenschap zorgt ervoor dat het niet snel zal beschadigen of verouderen. Steigerhout verzorgen is dan ook zo gebeurd. Wist je dat zo’n kleine tafel voor in de woonkamer ook erg stijlvol is? Zoek je bijvoorbeeld een bijzettafel van 70 cm hoog, neem dan eens een kijkje in onze webshop. Bij VanLonden hebben we een uitgebreid assortiment van side tables voor buiten en voor binnen. Denk bijvoorbeeld aan een side table met stalen frame.

Je huis stijlvol inrichten met een side table

Steigerhout is van zichzelf bijzonder sterk. Het heeft jarenlang op bouwsteigers gelegen zonder achteruit te gaan in kwaliteit. Dat steigerhout gebruiken we vervolgens om unieke tafels van te maken. Omdat het hout zo sterk is, kun je het zowel voor binnen als voor buiten goed gebruiken. Wil je je side table buiten extra beschermen, overweeg dan om hem te behandelen met een nano coating of een beits. Dat is vooral verstandig wanneer je side table in de winter en herfst buiten blijft staan. De coating zorgt ervoor dat je meubel helemaal winterproof is en verlengt de levensduur. Daarnaast kun je je tafel met een beits een andere uitstraling geven.

De voordelen van een side table van steigerhout

  • Je kunt met een side table zowel buiten als binnen, veel loze ruimte opvullen.
  • Het meubel biedt extra opbergruimte voor je spullen zoals cd’s of tijdschriften.
  • Meubelen van steigerhout staan stijlvol in elk interieur.
  • Ze bestaan in alle soorten en maten.
  • Een mooie bijzettafel maakt je interieur compleet.

Combineer je steigerhouten meubel met andere accessoires

Het is natuurlijk prachtig je hele interieur met steigerhout vorm te geven. Naast een steigerhouten side table kun je je inrichting aanvullen met bijvoorbeeld een mooie steigerlijst met daarin een spiegel of een mooie familiefoto. Onze bijzettafels zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Denk aan een mooi bistro-tafeltje of een statafel met een zinken blad. Ook hebben we lange side tables die je tegen de muur kunt plaatsen en waar je mooie accessoires op kunt zetten.  

Een echt bijzondere side table

Ben je op zoek naar iets dat echt bijzonder en persoonlijk is? Kies dan voor een unieke steigerhouten fotoprinttafel. We hebben verschillende modellen in ons assortiment. Bij deze tafel kun je zelf een foto aanleveren die wij vervolgens op de steigerhouten tafel drukken. Zorg er hierbij wel voor dat de resolutie hoog genoeg is. Zo hebben we een fotoprinttafel met stalen frame in de vorm van een buisframe. Heb je een compleet eigen idee voor jouw perfecte tafel voor binnen of buiten? Onze meubelmakers kunnen jouw ontwerp tot leven brengen en compleet op maat maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral even contact met ons op, of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. We horen graag van je!