Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

Een kinderbureau voor iedereen!

Op zoek naar een steigerhoutbureau voor je kind? Bij VanLonden kun je terecht voor bureaus in allerlei soorten en maten, dus ook voor een kinderbureau. Met steigerhout kun je van alles maken. Wist je dat het ook mogelijk is een steigerhouten kinderbureau te combineren met een hoogslaper of een huisjesbed? Dat bespaart veel ruimte en zorgt ervoor dat je kind niet alleen heerlijk slaapt, maar ook genoeg plek heeft om te spelen of huiswerk te maken. Verwen je kind dus met een mooi bureau van steigerhout van VanLonden.

Knutselen en huiswerk maken aan een steigerhouten kinderbureau

Wanneer je kinderen ouder worden, hebben ze behoefte aan een eigen plekje om te knutselen, tekenen of huiswerk te maken. Aan een steigerhoutbureau heeft je kind alle ruimte om lekker te werken en zijn gang te gaan. Kinderen kunnen zich aan een eigen bureau goed concentreren en hebben de ruimte om schoolopdrachten of eigen projectjes te maken, of gewoon lekker achter de laptop te zitten. Bij VanLonden hebben we kinderbureaus in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd wel iets tussen zit dat bij jouw kind past. Denk aan een handig hoekbureau, of een steigerhoutbureau voor je kind waar een kast is aangebouwd. Liever iets eigenzinnigs? Dan is een steigerhouten werkcabine of een hoogslaper met kinderbureau ideaal voor jouw kind.

Waarom een kinderbureau van steigerhout?

  • Steigerhout heeft een stoer uiterlijk dat mooi staat in elke kinderkamer.
  • Omdat steigerhout zo veelzijdig is, kun je er van alles van maken.
  • Ruimte besparen? Je combineert een steigerhoutbureau voor je kind gemakkelijk met bijvoorbeeld een hoogslaper of kast.
  • Steigerhout kan tegen een stootje, dus is ideaal voor kids.

 

 

Een bureau voor je kind van steigerhout

Steigerhout wordt al jaren steeds populairder, maar is zeker geen hype. Een hype gaat na verloop van tijd namelijk weer uit de mode, terwijl steigerhout tegen alle modegrillen bestand is. Daarom kan je kind lang met een bureau van steigerhout door. Wist je dat steigerhout ook erg robuust is? Daardoor gaat het lang mee en kan het wel een stootje hebben. Je kunt een kinderbureau van steigerhout op allerlei verschillende manieren afwerken, bijvoorbeeld door het met een beits of lak een leuke kleur te geven. Daarmee kun je jouw steigerhouten kinderbureau helemaal naar eigen wens maken en past die altijd perfect in je kinderkamer. Wil je je hele thuiskantoor aanpakken en uitrusten met nieuwe meubelen? Neem dan eens een kijkje bij onze steigerhouten kantoormeubelen. Ook voor andere meubelen van steigerhout kun je bij ons terecht, of je nu op zoek bent naar een steigerhouten bed of een buitenkeuken. Met deze veelzijdige houtsoort is vaak meer mogelijk dan je verwacht!

Een steigerhout-kinderbureau op maat

In onze webwinkel vind je kinderbureaus in allerlei soorten en maten, maar het kan zijn dat jouw ideale bureau er net niet tussen staat. Heb je zelf een leuk idee, of zijn de afmetingen die je zoekt niet beschikbaar? Dat is geen probleem. Bij VanLonden kunnen we jouw ideale meubelen op maat maken. Daarvoor hoef je zelf geen meubelontwerper te zijn. Leg het idee voor jouw ideale steigerhoutbureau voor je kind aan ons voor, en wij maken op basis daarvan een ontwerptekening. De kleur, afwerking en het design bepaal je zelf, maar we staan natuurlijk klaar om je te adviseren. Hierdoor kun je het steigerhoutbureau van je kind helemaal naar eigen wens laten maken. Wat is er mooier dan jouw eigen persoonlijke meubelen op maat? Onze vakkundige meubelmakers kunnen allerlei steigerhouten meubelen op maat maken. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw steigerhout-kinderbureau? Neem gerust eens contact met ons op.