Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

De producten van VanLonden online bestellen

Wij bij VanLonden hebben een passie voor ons vak en delen graag onze kennis met jou. Wij maken voornamelijk steigerhouten producten. Dit doen we omdat steigerhout een unieke uitstraling heeft. Je ziet dat het ‘geleefd’ is en het is ook nog eens duurzaam, dit komt doordat het hout een recycleproduct is. Kijk snel in onze webshop en bestel online onze steigerhouten producten.

De steigerhouten producten van VanLonden

Ben je op zoek naar steigerhouten meubelen? Dan ben je aan het juiste adres, VanLonden is dé specialist op het gebied van steigerhouten meubelen. Met de steigerhouten producten kun je jouw hele huis inrichten, zowel binnen als buiten. Alle steigerhouten producten van VanLonden zijn met de hand gemaakt in onze werkplaats en worden met zorg in elkaar gezet. Wij bieden een groot assortiment aan steigerhouten producten van bedden tot steigerlijsten en buitenhaarden.

 

Alle steigerhouten producten op maat

Steigerhouten producten zijn ook ideaal voor bedrijven. We hebben namelijk steigerhouten kantoormeubelen zoals bureaus en archiefkasten. Heb je een horecazaak? Geen probleem! Wij helpen graag bij het inrichten van je zaak tot aan de menukaart. Heb je misschien weinig plek in huis of heb je een idee over hoe jouw droommeubel eruitziet? Onze producten kunnen ook op maat worden gemaakt. Onze vakmensen beschikken over genoeg kennis om allerlei soorten meubels te maken, precies zoals jij ze wilt. Zo kun je bijvoorbeeld jouw kind laten slapen in een stoer kasteel of een eigen huisje.

Alle steigerhouten producten voor de doe-het-zelver

Ben je toch meer een doe-het-zelver? VanLonden helpen je graag met tips over welk gereedschap nodig is en hoeveel hout nodig is voor jouw steigerhouten product. Kortom, bij VanLonden kun je terecht voor al je wensen, dus kom eens langs in onze showroom en beleef het vakmanschap en passie die wij hebben voor het vak.