Contact Dennis van Londen
steigerhoutspecialist

Gave kinderbedden voor iedere kinderkamer

Ieder kind verdient een mooi kinderbed. Kinderen brengen veel tijd door in hun slaapkamer. Natuurlijk slapen ze er, maar het is ook hun eigen plek waar ze zich terug kunnen trekken en spelen. In stoere kinderbedden als een huisje, kasteel, auto of bedstee wordt slapen een feest. En als ze ouder worden en huiswerk gaan maken, maak je ze blij met een gave studeerplek. Dan is een kinderbed met bureau bijvoorbeeld ideaal.

Ben je op zoek naar een kinderbed? Dan zit je hier goed. VanLonden.com is het adres voor de leukste en gaafste kinderbedden van steigerhout. Onze kinderbedden worden op maat gemaakt zodat ze perfect passen in (kleinere) kinderkamers. Daarnaast is het ook mogelijk om een bijpassend nachtkastje, een kledingkast of een bureau voor de kinderslaapkamer te maken. Wij leveren kinderbedden in België en Nederland.

Kinderbed op maat: multifunctionele hoogslapers

Een maatwerk kinderbed past altijd en is een ruimtebespaarder in een kleine kinderkamer. Er zijn dan ook veel opties bij kinderbedden. Zeker hoogslapers zijn multifunctioneel. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, zetten we enkele ideeën voor je op een rij. Onder het hoogslaper kinderbed is er ruimte voor bijvoorbeeld:

  • een kast,
  • een speelhuis,
  • een loungeplek om te lezen,
  • een bureau,
  • een extra slaapplek voor een logeetje of voor een broertje of zusje.

Trappetjes kunnen vaak links of rechts gemonteerd worden. Of aan de voor- of achterzijde. Wil je kind graag uit bed glijden? Dan monteren wij gewoon een glijbaan aan het kinderbed. Ook op het gebied van afwerking zijn er genoeg opties: geen beits, dekkend wit, grey wash, white wash en black wash. Bovendien kun je  aangeven of je er een (extra) matras of lattenbodem bij wilt bestellen.

 


Bedden voor tieners  

Ook voor tieners hebben wij bedden. We hebben eenpersoonsbedden, bedbanken en meerdere hoogslapers, waaronder bedden met daaronder een bureau. Om de tienerkamer af te maken, kun je bij ons ook diverse andere steigerhouten slaapkamermeubelen bestellen.

Steigerhouten kinderbedden

Onze kinderbedden zijn gemaakt van steigerhout. Steigerhout is nog altijd erg populair. De stoere en robuuste uitstraling van het hout vormt een uitstekende match met de kinderkamer van nu. De kinderbedden worden met de hand geproduceerd. Ze worden gemaakt van oude steigerplanken, heel ambachtelijk en met puur vakmanschap. Het bed wordt bijvoorbeeld zorgvuldig geschuurd om splintervorming te voorkomen zonder dat de grijze en robuuste uitstraling verloren gaat. In onze webshop vind je de kinderbedden die we voor je kunnen maken. Staat het kinderbed dat jij zoekt er niet tussen? Dan ontvangen wij graag je eigen eigen idee!

Bestellen en leveren

Kinderbedden bestel en betaal je eenvoudig en snel via onze webshop. Wil je liever achteraf betalen? Dat kan ook. Je betaalt dan eenvoudig bij aflevering van je bestelling. Onze koeriers accepteren zowel contante als pinbetalingen. Het is ook mogelijk om eerst inspiratie op te doen in onze werkplaats. Onze showroom staat in Oosterhout (op zo’n 15 minuten afstand van de Belgische grens). Hier kun je een aantal kinderbedden komen bekijken en voelen. Zodra je bestelling bij ons bekend is gaan we voor je aan de slag. Doorgaan kunnen wij na vier weken kinderbedden komen leveren en monteren. Dit doen wij ook in België. Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar 06-16962053.